Despre noi

Niznaika, fiinta vesela ce alerga dupa soare ca sa isi agate leaganul cu sfori de el, mereu indragostita de mare si de flori, lipsita de prejudecati si indoieli, a gasit intr-o buna zi un roi de fluturi colorati iesiti la picnic.

Erau destui cat sa incapa pe un nor si s-au imprietenit repede. Petrecerea a fost una de soi, s-a dansat  in zumzete si ciripituri, s-au ciocnit boabe de roua pe zambete de petale.

Niznaika ar fi vrut sa fie fluture, asa cum alte dati ar fi vrut sa fie si boboc de magnolie si fir de mac si fir de nisip. Nu putea deci, sa fie nici fluture, dar pentru ca lectiile ei despre suflet si viata erau cu mult ramase in urma, a fost primita in calatoria peste lume.

A plecat deci, Niznaika intr-o calatorie frumoasa pe semne de curcubeu, descoperind culori, emotii si expresii, invatand si evoluand ca spirit si forma. Le gasiti pe toat asezate cu grija pe cate un tricou, rochita sau farfurie, obiecte diafane intr-o lume tehnica si foarte geometrica. Sunt realizate doar cu bucurie si mult suflet, singurele ingrediente pe care Niznaika le are pentru a oferi prietenilor vechi sau viitori momente pline de culoare, inspiratie si emotie.

Urmariti calatoria lui Niznaika, strop cu strop (de culoare) si fiti parte din poveste!