Cum comand

Pasul 1: Autentificare

Daca deja ai un cont creat, te autentifici pe site cu adresa de e-mail si parola pe care le-ai specificat in momentul inregistrarii.
Daca esti client nou, trebuie sa iti creezi un cont pe site. Adresa de e-mail trebuie sa fie una valida, intrucat va fi folosita pentru comunicarea cu echipa noastra si autentificarea pe site. Dupa inregistrare vei primi un e-mail de confirmare a faptului ca datele introduse au fost memorate in baza noastra de date.

    Pasul 2: Alegerea produselor

Accesezi categoria de produse de interes. Pe pagina cu detalii ale produsului selecteaza cantitatea si/sau alte detalii prestabilite, apoi apasa butonul Adauga in cos. Produsul este acum in cosul tau de cumparaturi. Daca produsul nu este pe stoc, poti solicita realizarea lui.

    Pasul 3: Cosul de cumparaturi

Dupa adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi ai mai multe posibilitati: sa continui cumparaturile, sa faci modificari asupra cantitatii produsului comandat, sa elimini unul dintre produse din lista ta de cumparaturi apasand butonul Sterge, sa finalizezi comanda apasand butonul Trimite comanda.

    Pasul 4: Finalizarea comenzii

In acest pas trebuie sa completezi datele necesare pentru finalizarea comenzii: adresa de livrare corecta si completa . Dupa finalizarea comenzii vei primi un e-mail de confirmare in care regasesti produsele pe care le-ai comandat si datele tale, calculatia finala ce include si valoarea transportului, contul si banca unde poti achita comanda. In cel mai scurt timp vei fi contactat telefonic de persoana care gestioneaza comanda ta pentru a-ti comunica termenul de livrare in functie de timpul de realizare a produselor unicat si disponibilitatea materialelor din stoc. Dupa inregistrarea platii, comanda ta va fi inregistrata ca valida si va intra in lucru.